Zgoščenke

medved

Kasete in zgoščenke 

Jaz sem pri nas zadolžen za glasbo in besedila, ki so posneta na kasetah in zgoščenkah. Tukaj predstavljam vse projekte, besedila pesmic pa lahko pregledate na strani Besedila. Vsi so bili izdani pri založbi Panika records.

Zgoščenke lahko naročite, če pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .Pravljica Mojca Pokrajculja

Pravljica se začne s pesmico, ki jo prepreva Mojca Pokrajculja, nato pa nadaljuje z govorjenim besedilom v rimah.

Preberite več: Mojca...

Ole majole

Mojčina prva kaseta preprosto, čisto in duhovito, otroku najbolj dojemljivo, s prijateljem Kaličopkom glasbeno pripovedujeta zgodbice našega vsakdana in ga tako približata otroku.

Preberite več: Ole...

Baja - Baja

Pesmice, so sklop različnih prigod otroškega življenja; Kaličopko je sestavil raketo, z njo poletel v deželo Baja Baja in tja seveda povabil Mojco in male poslušalce. Baja Baja je kraj, kjer se otroci lepo počutijo: vrtec, igrišče ali mamino naročje …

Preberite več: Baja...

PA-PA Palačinke

Pričujoča kaseta Mojce in Kaličopka je nekoliko mlečno obarvana, ker je mleko tudi ena od sestavin, iz katerih nastanejo palačinke.

Preberite več: PA-PA...

Mojca in Kaličopko

Temna podstrešja z razno staro ropotijo so vsekakor prostori, ki burijo otroško domišljijo. Kaj se zgodi, ko se na Kaličopkovem podstrešju začno prebujati zaprašeni instrumenti?

Preberite več: Mojca...

Čopkometer

Koliko sem velik?« vpraša Kaličopko. Nasprotje od veliko je… majhno. Kaj pa visoko in nizko? Pa hitro in počasi? Naglas in potiho? Še in še nasprotij se prepleta skozi zabavno glasbeno–animacijsko in didaktično predstavo. Otroci v njej aktivno sodelujejo, rešujejo zanke in uganke in se učijo.

Preberite več: Čopko...